Αριστείδης Νότης – Αρχισυντάκτης. 

 

Ο Αριστείδης Νότης είναι οικονομολόγος - εκπαιδευτικός στα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα – Λιναρδάτου, Μέλος της Επιστημονικής Εταιρίας Πολιτικής Οικονομίας, συγγραφέας συγγραμμάτων που αφορούν στην διδασκαλία των οικονομικών, του management και της επιχειρηματικότητας στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Το έτος 2011 ίδρυσε μαζί με τον Άγγελο Νότη τα εκπαιδευτικά websites aode.gr & aoth.edu.gr Από το έτος 2013 είναι Μέλος του Κεντρικού Δ.Σ. της Ένωσης Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Info: www.arisnotis.gr

Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 Γιώργος Τζήρος. 

Ο Γιώργος Τζήρος είναι Καθηγητής Οικονομικών, Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών στο Λύκειο Pierce του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος. Είναι συγγραφέας μεγάλου αριθμού οικονομικών συγγραμμάτων, Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης την περίοδο 2005-2011 και Πρόεδρος του Συλλόγου  Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Ιδιωτικής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης «Ο Ξενοφών» (2016). Μεταξύ 1985-1988 απασχολήθηκε στο Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ).

Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 Ανδρεάς Στριφτάρας. 

Ο Ανδρέας Στριφτάρας είναι οικονομολόγος (MBA, MSc Quality Management) στα Eκπαιδευτήρια Δούκα, Ελληνική Παιδεία – Λύκειο, GCE Economics. Έχει βραβευθεί δύο φορές από το Υπουργείο Παιδείας για καινοτόμες διδακτικές προσεγγίσεις, και το 2015 έλαβε τη διάκριση “Microsoft Innovative Educator Expert”.

Contact: striftaras@xenophon.gr

 

  Άγγελος Νότης. 

Ο Άγγελος Νότης είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε) και εργάζεται ως εκπαιδευτικός / οικονομολόγος στη  Σχολή Μωραΐτη. Έχει συμμετάσχει στην συγγραφή εγχειριδίων που αφορούν τις επιστήμες της οικονομίας και της διοίκησης στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση και ασχολείται ιδιαίτερα με την αξιοποίηση της τέχνης και των νέων εκπαιδευτικών τεχνολογιών στην διδασκαλία των οικονομικών. Είναι συνιδρυτής των εκπαιδευτικών ιστότοπων aoth.edu.gr & aode.gr, ενώ έχει δημιουργήσει επίσης και την ιστοσελίδα cineconomy.blogspot.com που αφορά την οικονομία μέσα από τον κινηματογραφικό φακό.

Info: http://agelosnotis.blogspot.gr/

Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 Γιώργος Καμαρινός. 

Ο Γιώργος Καμαρινός είναι οικονομολόγος – εκπαιδευτικός και διδάσκει οικονομικά μαθήματα στο Παπαχαραλάμπειο Εκπαιδευτήριο. Είναι κάτοχος πτυχίων Οικονομικών Επιστημών (ΕΚΠΑ) και Οικιακής Οικονομίας (Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο). Αποτελεί ιδρυτικό στέλεχος του Σ.Ο.Ε.Ι.Δ.Ε. και μέλος της συντακτικής ομάδας του οικονομικού περιοδικού «Ξενοφών». Είναι διαχειριστής της οικονομικής ιστοσελίδας www.economics.edu.gr και ως μέλος συγγραφικής ομάδας έχει γράψει βιβλίο για τη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Έχει συμμετάσχει με εργασίες του σε πανελλήνια εκπαιδευτικά συνέδρια, ενώ άρθρα και έρευνές του έχουν δημοσιευτεί σε γνωστές ιστοσελίδες στο χώρο της εκπαίδευσης και των επιχειρήσεων.

Info: http://giorgoskamarinos.blogspot.gr

Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 Ηλίας Μηνάς. 

Ο Ηλίας Μηνάς σπούδασε οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και, στη συνέχεια, πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο  Paris-X Nanterre (DEA) με ειδίκευση στα Χρηματοπιστωτικά Οικονομικά. Δίδαξε οικονομικά (μικρο – μακροοικονομία και θεωρία χρήματος) στο ανωτέρω Γαλλικό Πανεπιστήμιο και, παράλληλα, εργάστηκε στο Εθνικό Κέντρο Ερευνών της Γαλλίας. Διδάσκει Οικονομικά στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας και είναι Σύμβουλος σε θέματα  Συνδικαλιστικής Εκπαίδευσης στο ΚΑΝΕΠ της ΓΣΕΕ.

Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Άγγελος Κυριακόπουλος. 

Ο Άγγελος Κυριακόπουλος είναι πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά και εργάζεται ως καθηγητής Οικονομικών στο Τοσίτσειο Αρσάκειο Εκάλης. Ταυτόχρονα ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Εκπαιδευτική Διοίκηση και Ηγεσία» του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Go to top